Beoordelingen van Mr. Sushi Hoogeveen

Recente recensies

5.0
Ellie
13 oktober 2021
Rene
10 oktober 2021

Top!

Roeli Benjamins
9 oktober 2021
Ruud
7 oktober 2021

Het was weer heel lekker. Vriendelijke bezorgster was precies op de afgesproken tijd hier. Gefeliciteerd 🥂 met jullie 1 jarig bestaan. Graag tot de volgende keer .

Daan
5 oktober 2021

Ga zo door. Sushi was uitstekend verzorgd en op tijd geleverd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bokking
4 oktober 2021

Super lekker, mooi op tijd, netjes!! Alleen jammer dat de unagi miste. We hadden deze besteld om te proberen. Volgende x.

Sylvia Keijer
3 oktober 2021

Deze bestelling was veel rommeliger. Sushi viel al aardig uit elkaar en was lang niet zo strak als anders. Jammer dat de kwaliteit zo wisselend is. Ik heb hier wel betere sushi gekregen in het verleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
3 oktober 2021

Goeie service. Bezorger vriendelijk en snel. Zou ongeveer een uur duren en kreeg het binnen half uur ongeveer. Super! En het eten is heerlijk!

Ringeling
2 oktober 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, top!

Janet
27 september 2021

Heerlijke poke bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
26 september 2021

Heerlijk gegeten! Was eerder op de afhaallocatie dan gepland, maar dat was geen probleem, binnen 5 min had ik mijn bestelling. Gewoon TOP!

Harma
25 september 2021

Het was zeer succesvol!!!! Erg lekker, gevarieerd, smaakvol. Dank voor de goede zorg!!

J.Maas
25 september 2021
R.M
25 september 2021

Geen probleem, precies op tijd. En genoeg over voor de volgende dag.

Henk de Vries
25 september 2021

Eerste keer hier besteld en het was heerlijk!! Ze waren wel vergeten om de extra gember erbij te doen maar na telefonisch contact is dat netjes opgelost. Tot de volgende keer!!

Simson
25 september 2021

Het eten is echt perfect, mijn complimenten. Yumi kan daar van leren. Maar warme gerechten krijg ik altijd lauw tot koud aantoe. Gister had ik bijvoorbeeld Gyōza en Ebi tempura. Hardstikke lekker, maar maar wel warm. Nije Nering is maar 5 min rijden vanaf mijn huis.

Ron
23 september 2021

Hééééééééérlijk! Weer genoten. Exact op het gevraagde tijdstip bezorgd. Alles op de juiste temperatuur en goede porties. Blijft een aanrader!

Wind
19 september 2021

Eten goed, service goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.K
16 september 2021

Was weer heerlijk!

Rene
15 september 2021

Dik in orde, snel weer!

Roelina
13 september 2021

Zondag 12 september een bestelling geplaatst en via Ideal betaald. Aangekomen bij Mr. Sushi om mn bestelling op te halen, lees ik ineens op Instagram dat je met een code 15% korting kon krijgen op je bestelling. Dit bij het afhalen van de bestelling aangegeven. Het meisje wat me hielp heeft mijn bon uitgeprint en zou dit met haar baas bespreken. Ik zou hierover teruggebeld worden. In ieder geval is dit maandag 13 september nog niet gebeurd. Hopelijk dat ze hier deze week nog op terugkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Busekool
12 september 2021

Prima verzorgde sushi. Stond keurig op tijd klaar.

Adis
11 september 2021

Goed kwaliteit en snel bezorgd!

Patricia
11 september 2021

Erg lekker !!

Nr
8 september 2021
Sharon
7 september 2021

Erg lekkere sushi, precies op het aangegeven tijdstip bezorgd!

Grip op Gladheid
5 september 2021

Heerlijk!

Deborah
31 augustus 2021

Erg lekkere sushi, mooi verpakt en snel geleverd. Al met al top!

O. S.
31 augustus 2021
Noorman
29 augustus 2021

Altijd lekkere en verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gioya Unitli
28 augustus 2021

Altijd super! :)

J.K
25 augustus 2021

Sushi smaakte heerlijk! Bezorging was even voor de gewenste bezorgtijd. Dus top!

Ron
24 augustus 2021

De smaken waren weer fantatisch en het zag er goed verzorgd uit. We hebben we genoten met de hele familie. 2 kleine puntjes: - flesje sojasaus minder-zout erbij besteld, maar kreeg de reguliere. - sojasaus die standaard word meegeleverd was erg 'waterig' dit keer. Verheug me nu alweer op de volgende keer bestellen! :D

Hil
23 augustus 2021

Sneller geleverd dan verwacht. Bovenal erg lekker!

Ilse
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
22 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten, dit keer niet alleen voor mijzelf besteld maar voor 6 mensen. Iedereen was enthousiast, zelfs 2 die nog nooit sushi gegeten hadden.

Andre Buisman
22 augustus 2021

Te vroeg gesloten en zondag gesloten jammer

Daniël
21 augustus 2021

De flamed shrimp sushi was kaal. Zat geen sausje op of andere extra’s wat normaal wel zo is. 15:50 zal het bezorgd worden en het kwam 10 minuten later. Verder was de sushi prima

Jackelien Meijerink
20 augustus 2021

Het was GEWELDIG, en ik bestel zeker weer!

Masselink
19 augustus 2021

Was weer prima

Karin
19 augustus 2021

Het bestellen ging prima. Mooie overzichtelijke website. We werden keurig op de hoogte gehouden van de status van bezorging. De vriendelijke bezorger bracht onze bestelling heel snel nadat we besteld hadden. Zoals altijd was de sushi weer van prima kwaliteit! Ga zo door. Aanrader .

Hendrike
19 augustus 2021

De bezorger was super aardig en stipt op tijd. We hebben heerlijk gegeten!

Roelof
19 augustus 2021
Joke
16 augustus 2021

Jammer dat er opeens bezorgingskosten worden berekend.. Snelle bezorging. Heerlijk gegeten

Danielle
14 augustus 2021

Weer goed zoals altijd. Sushi smaakt goed. Bezorging keurig op tijd.

Gina
12 augustus 2021

Altijd snelle levering en altijd lekkaaaah

Joost van den Berg
10 augustus 2021
Ten Cate
10 augustus 2021

Was erg lekker

ad
7 augustus 2021

de sushi in de crispy box was nogal aan de kleine kant, box was altijd vol...nu niet.

Karola
6 augustus 2021

We vonden dat de nigiri sushi teveel rijst hadden. De verhouding met de tonijn of garnaal was moet goed, de rijst was te dik en overheersend. De andere sushi’s waren wel prima.

Stein cornelissen
5 augustus 2021
Elly
5 augustus 2021

We hebben weer heerlijk gegeten en de bezorger was precies op de afgesproken tijd 👍

Pien en Vera
4 augustus 2021

Heerlijk! En keurig op tijd 👌

K.leeuw
4 augustus 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Jammer van de nieuwe bakken. Dat eet minder makkelijk en het lijkt kleiner. Ik vond de wortel en komkomer wat grof gesneden.

Nelleke
2 augustus 2021

Lekker eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kikkert
1 augustus 2021

Heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Picauly
31 juli 2021

De sushi was weer heerlijk, alleen waren de stokjes en sojasaus niet meegeleverd

Janette
28 juli 2021

Voor de 2e keer besteld en echt heerlijk en vooral vers. De bezorging was net als de vorige keer precies op tijd. Dit doen we echt nog vaker. Ga zo door.

Elly
25 juli 2021

Het was weer heerlijk. En precies op de afgesproken tijd.

Appelo
24 juli 2021

Altijd lekker en snel bezorgd! Top service en vriendelijke bezorgers

Remco
23 juli 2021
Levi
22 juli 2021
Ron
20 juli 2021

Smaken helemaal top zoals altijd! Ruime porties. Warm en koud worden niet altijd in aparte tasjes vervoerd en bezorgd; ook ditmaal niet. Hetgeen koud moest blijven was nu lauw. Verder super tevreden hoor ;)

Nathalja
18 juli 2021
Lia
16 juli 2021

De sushi is altijd prima. Heb nu voor het eerst poke bowl besteld, salmon, maar deze vond ik helaas niet lekker.

Esther Braakman
16 juli 2021
Julesz
9 juli 2021
Martin
6 juli 2021

Kwalitatief van de sushi is goed. Jammer dat het zo af en toe mis gaat met de bestelling. Deze keer geen gember, stond wel op de bon. Geen stokjes besteld, waren dan wel weer toegevoegd.

Martijn
4 juli 2021

De keren dat ik met mijn vrienden sushi bestel is het altijd bij mr sushi top kwaliteit en altijd snel bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janette
1 juli 2021

Het was erg lekker, lekker vers en de bezorger was exact op het juiste tijdstip.

Zwiggelaar
1 juli 2021
W van Dalen
28 juni 2021

Goede sushi , lekker en goed voor elkaar ! We hadden box for you met met gember en 1 bakje wasabi maar kregen geen gember en 2 bakjes wasabi ! Deze is uiteraard niet opgegaan haha 😂 Een aanrader dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleene
27 juni 2021
Astrid
27 juni 2021

Heerlijke sushi en de bezorging was stipt op de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steenkamp
26 juni 2021

De bestelling was verlaat, maar daar werden we keurig over gebeld. Ook bij het bezorgen werd nogmaals excuses aangeboden. Het eten smaakte super! Helaas mistte de sojasaus, chili saus en was er 1 paar stokjes te weinig. Dit maakt de sushi + dim sum toch iets minder lekker.

Vermaning
26 juni 2021

Helemaal top, en snel bezorgd

Renate
26 juni 2021

Het smaakte heerlijk en vriendelijke bezorgster

Thyana
25 juni 2021

zat vissengraat in de zalm sashimi

Amber
24 juni 2021

Super goede snelle service en heerlijke sushi

Maris
21 juni 2021

Altijd super tevreden!

Visser
21 juni 2021

Heerlijk vers eten

Matthijs
21 juni 2021

Eten was top! Vers en lekker, genoeg wasabi, soja en stokjes. Was weer genieten. De keuze van het menu is ook goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
20 juni 2021

De sushi was lauw. Het was een hele warme dag, maar met visproducten moet je altijd oppassen. Graag jullie aandacht hiervoor.

Pamela de Bruijn
19 juni 2021

Prima levering van de sushibox op afgesproken tijdstip. Verrukkelijke sushi’s,zeker voor herhaling vatbaar!

Bond
18 juni 2021

Het was als altijd erg lekker. Alleen jammer dat de box niet koel bewaard is met dit warme weer. Met rauwe vis is dat toch niet echt aan te raden.

Doreth Prikken
17 juni 2021

Ik bestel altijd bij mr Sushi maar dit keer zat er weinig smaak aan.. erg jammer want normaal is het erg lekker!

Hans Bravenboer
15 juni 2021

Het was zeer gevarieerd en erg lekker. Het zag er fraai uit!! Pluim voor de koks!!!!!

Anke Zuidema
13 juni 2021

Bestel gemak via de site, bezorging volgens afspraak. Heerlijke sushi, goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
13 juni 2021

Zoals altijd weer smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bokking
13 juni 2021

Gewoon heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alie
12 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd. En het smaakte heerlijk.

Eddy Exmann
12 juni 2021

Goed verzorgd, stond op tijd klaar, erg lekker en goede combi van soorten en smaken. Voordelig

Dennis
12 juni 2021
Annemiek
11 juni 2021

Het was weer super!

Van den Berg
9 juni 2021
Visser
8 juni 2021

Top erg lekker eten, vers!

Danny
8 juni 2021

Zo als altijd weer super lekker

René Bruins
7 juni 2021

Echt fantastisch die pokebowl, die 9 euro heb je wel verdiend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Urk
6 juni 2021
Ilja
4 juni 2021

Heerlijk verse Sushi alleen zaten er geen stokjes en sojasaus bij, waarschijnlijk vergeten en dat is jammer

Marjolijn en Donja
1 juni 2021

Keurig op tijd en weer van topkwaliteit!

Majlen
31 mei 2021

Bestelling opgehaald, verkeerde pokebowl gekregen. Gebeld met het filiaal, wel is meteen een andere pokebowl bezorgd dus dat was goed. Alleen weinig smaak aan de sushi en de pokebowl, simpel in elkaar gezet. Geen goede ervaring!

R. Boelen
26 mei 2021

Echt heerlijk 😍😍

Voors
25 mei 2021

Altijd prima eten en prima service. Jammer deze keer een half uur later bezorgd dan dat we besteld hadden.

Jacob Klein Haneveld
25 mei 2021
Danielle Scholing
24 mei 2021

Heerlijk! Alles wat warm moest was warm! Altijd lekker 😃

A.van Steenwijk
24 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tosca Hoevenaar
23 mei 2021

Sushi is wel lekker maar de kwaliteit is niet geweldig. Ik had ook sushi besteld met uitjes maar die zaten er niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
23 mei 2021

Heerlijk gegeten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De meiden
23 mei 2021

Heerlijk !!! En snel bezorgd 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
22 mei 2021

Top zo als altijd

PW
21 mei 2021

Lekkere & verse sushi, op het gevraagde tijdstip bezorgd.

Petra
19 mei 2021

Bijna 2 uur op mijn bestelling moeten wachten. Sushi is lekker, maar hier bestel ik nooit weer.

Astrid
17 mei 2021
Roelfina
17 mei 2021

Goede porties Heeft lekker gesmaakt Zeker voor herhaling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
16 mei 2021

Echt prima, niks op aan te merken

Huizing
15 mei 2021

Was heerlijk was het

Richard
15 mei 2021

Super lekker top kwaliteit op tijd geleverd

Adis
15 mei 2021

Meerdere malen besteld, altijd vers en snel bezorgd!

Jeroen Kleine
14 mei 2021

Weer eens super voor elkaar, lekker smaken en mooi kleuren zalm en tonijn. En bovendien STIPT op tijd. 👌🏻👌🏻

Marjolijn
11 mei 2021

Bestelling perfect op tijd, kwaliteit was zeer goed!!

Winkel
10 mei 2021

Hunebed box besteld. Sushi kleeft helemaal aan elkaar vast, niet goed doorgesneden en valt te snel uit elkaar. Smaak was ook matig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost van den Berg
10 mei 2021
Joost van den Berg
10 mei 2021
Lia
9 mei 2021

De rijst was veel te ver doorgeklikt en daardoor zeer klef. Ook vond ik sommige stukken sushi veel te groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.ten hoor
9 mei 2021

Jammer dat er geen gember bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EJK
9 mei 2021
Annemiek
9 mei 2021

Heerlijk genoten op moederdag🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. van Steenwijk
9 mei 2021

Zoals altijd heerlijk!

Mirte
9 mei 2021

Heerlijke sushi, maar wel alweer een fout in de bestelling. Ipv sake roll een sake handroll gekregen.

Kai
8 mei 2021

Relatief snel geleverd, bestelling was compleet. De sushi was super lekker en de warme gerechtjes ook. Zeer tevreden!

A Kreeft
7 mei 2021

Het weer heerlijk

Marlies Doornbos
5 mei 2021

De sushi was uistekend! Kom gauw weer

Hans
2 mei 2021

Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda Lenten
1 mei 2021

De eerste keer sushi was heerlijk. De tweede keer vandaag besteld en was niet lekker was net of het sushi was van dagen ervoor . Voorlopig ga ik eerst niet weer bestellen.

Alice67
1 mei 2021

Als altijd heerlijk, supervers, netjes verpakt! Het team is erg vriendelijk!

Janneke
1 mei 2021

Al vaker besteld, altijd heerlijk. Maar gisteren besteld en deze was subliem! Wat heb in genoten van de sushi!! De sushi is supervers en goede producten, dat proef je ook zeker! Wanneer mag ik weer bestellen ;)?

Tineke
30 april 2021

Was echt super lekker!!

El
29 april 2021

Altijd netjes en op tijd bezorgd! Top!

Karlien
27 april 2021

Superlekker en zeker ook de gefrituurde sushi. Heel verrassend!

An
27 april 2021

Heerlyke sushi snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie Mulderij
27 april 2021

Was super lekker.. 🤤

Richard V
27 april 2021

Super vriendelijke eigenaar die staat voor perfecte kwaliteit. Heerlijk eten.

Bas
27 april 2021

Heerlijk! Snel bezorgd en vriendelijk personeel 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. van Steenwijk
26 april 2021

Fantastisch!

John
26 april 2021

Altijd lekker en optijd geleverd

Schonewille
21 april 2021

heerlijke sushi, mooi geserveerd en de bezorging was echt super op tijd!

Iris
20 april 2021

Snel bezorgd lekkere sushi

Isha
19 april 2021

Heerlijk!

D. Mols
18 april 2021

Prima voor elkaar en precies op tijd. Wel jammer dat de warme sushi in een tasje op z'n zij werd geleverd want die waren wel een beetje door elkaar. Maar smaak prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cm
18 april 2021

Hadden een klein minpuntje maar dat gewoon in reactie aan gegeven en super goed afgewerkt top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrike
18 april 2021

Was weer super lekker. En snel bezorgd!

Bokking
17 april 2021

Snel en deze x warm wat wat warm hoort te zijn. Heerlijk gegeten.

Liane Okken-Veld
17 april 2021

Weer heerlijk gegeten, ziet er allemaal zo verzorgd uit en heeft super gesmaakt. Tot de volgende keer!

Gioya
17 april 2021
Rolanda
16 april 2021

Was weer super

O. S.
16 april 2021

Erg lekker! Goede kwaliteit

Ina Kleiman
15 april 2021

Goed bezorgd en smaakte goed.

Inge
15 april 2021

Heerlijk gegeten!

Marco
14 april 2021

De sushi was gematigd, droge rijst, maar prima

Turien
10 april 2021

Het was weer perfect!!!!!

Dick Pieters
10 april 2021

Zowel de warme gerechten als de sushi waren heerlijk. Alles goed op tijd klaar en goed warm. Kortom genoten.

Reno
10 april 2021

Lekker gegeten, alleen jammer dat ze ze Soja saus vergeten zijn en dan notabene nog betaald voor 1 extra ook..

Joanne
10 april 2021

Heerlijk en super vers! Alleen de poke bowl zat meer dan de helft vol met rijst, weinig groente, dat was erg jammer.

Alette
10 april 2021

Top!!

Niels
10 april 2021

Facking lekker!

Paul
9 april 2021

De sushi is heerlijk. Het is erg vers en de rijst heeft een goede structuur. Komen hier vaak terug.

Tom
8 april 2021

Was weer top! Altijd afgehaald nu voor het eerst bezorgt en keurig op tijd afgeleverd! Wederom super tevreden.

J.K
8 april 2021

Sushi was weer superlekker!! Nu ook een keer de gefrituurde sushi met zalm geprobeerd. Erg lekker, zeker een aanrader!!

S G
6 april 2021

Heerlijk weer!

Eline Pieters
6 april 2021
ad
5 april 2021

Zoals altijd heerlijke sushi.

Belinda
5 april 2021
Jessica
5 april 2021

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
5 april 2021

Heerlijke Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julesz
4 april 2021
Gerda van der Kamp
4 april 2021

Perfect voor elkaar, vooral de crunchi box viel erg in de smaak

Kirito
4 april 2021
Eddy
3 april 2021

Goed verzorgd, netjes verpakt, smaakt heel erg goed, beter dan verwacht. Zou dit zeker aanbevelen. Misschien dat er bij een box uitgebreider (in Nederlands) verteld kan worden wat te verwachten. Nu moet je elk ingedrient zelf opzoeken.

Luni
3 april 2021

De pokebowl bevatte deze keer erg weinig groente en heel veel rijst. Vorige keer betere ervaring

Kirito
2 april 2021

Snelle bezorging. Voor 14.00 uur besteld, om 14.00 uur in huis.

Joyce
1 april 2021

Was weer heerlijk!

Geronimo
30 maart 2021

Heerlijke (afhaal) Sushi die niet aan andere Sushi restaurants in Hoogeveen, Groningen of Amersfoort waar ik geweest ben onder doet. Tip: haal eerder af (10 min) zodat eventuele warme gerechtjes lekker heet zijn als je thuis bent.

P.
29 maart 2021

De bezorging was top, ruim een half uur eerder dan in eerste instantie werd aangegeven. Alleen de temperatuur van de bestelling liet sterk te wensen over. Lauw/nagenoeg koud. Erg jammer, want dit is al de tweede keer dat onze bestelling (met warme! gerechten) allesbehalve warm is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
28 maart 2021

Al vaak bij Mr. Sushi besteld. Laatste tijd steeds minder tevreden. Kwaliteit van het eten wordt beduidend minder wanneer het druk is. De sushi is dan erg zacht, nattig en plakkerig (bijv. de Tempura Ebi of de gefrituurde sushi), minder goed gevuld en/of de porties zijn kleiner (bijv. de gefrituurde sushi). Vandaag was de bestelling meer dan een half uur te laat, zonder verder bericht. Het was blijkbaar druk, want het eten was ook weer van mindere kwaliteit. Zoals ons favoriete gerecht vandaag smaakte zouden we deze niet aanraden aan andere mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helga
28 maart 2021

Super lekker! Echte aanrader! Bezorging ook top. Er werd zelfs gebeld dat ze 5 minuten later waren.. nou daar kunnen nog velen van leren. Die nemen na 1.5 uur wachten nog geen contact op

Bultena
28 maart 2021

Dikke prima. Maar jullie zijn de gember vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zwiep
28 maart 2021

Bestelling klopte niet. Ipv spice sake roll kregen we een sake handroll. Verder klopte de bestelling wel en was ook ruim op tijd.

Berlinda,
28 maart 2021
Martine
28 maart 2021

Altijd prima!

Awan
28 maart 2021
Marne
28 maart 2021
Victor
27 maart 2021

Helemaal in orde. Bezorger volgde de richtlijnen prima op. Eten was heerlijk.

Bert
26 maart 2021

Lekkerrrrrrr hoor

Frans G
26 maart 2021

Wij bestellen vaker bij Mr Sushi, maar deze keer was de Maki erg droog, niet wat we gewend zijn. Overige Sushi en met name de warme producten waren weer erg lekker.

G. Hoogendoorn
25 maart 2021

Het was weer heerlijk.

Woltinge
23 maart 2021

Zo lekker! Erg genoten van heerlijke verse sushi.

I.Snippe
23 maart 2021

Heerlijk gegeten, alleen helaas ruim een halfuur te laat. Verder prima

An
22 maart 2021

YAMMIEmrSushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mayka
21 maart 2021

Wederom weer heerlijk gegeten! Bezorging was ook netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan ten hoor
21 maart 2021

Zeer goed Dank u wel

Manuela
20 maart 2021

Heerlijke sushi

Monique Hartman
20 maart 2021

Was weer lekker 👍🏻

Janna
19 maart 2021

Weinig sojasaus sushi was wel prima

Mira da
19 maart 2021

Heerlijk gegeten, super sushi

V.d. Molen
18 maart 2021

Heerlijk vers en lekkere smaken. Zeker een aanrader!!!

Andre
17 maart 2021
Ellen Woltinge
16 maart 2021

Lekker, zoals altijd

Amna
15 maart 2021

De sushi was heerlijk en de bezorging was goed, en enthousiast ;)

Michel
15 maart 2021

3x pokebowl besteld. Binnen de geschatte bezorgtijd werd het geleverd. Het was heerlijk, enige negatieve puntje is de plastic bakken waar het in komt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
15 maart 2021
Daan
15 maart 2021

Dikke prima. In het begin was ik wat terughoudend met "weer een nieuwe sushi dealer", maar your nu toe regelmatig besteld. Prima hoeveelheden en vriendelijke bezorgers. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
14 maart 2021
Anoniem
14 maart 2021
Marlies
13 maart 2021

Ik wist nog niet dat jullie hier zaten, ik zag het toen ik bij de aldi was. Maar wat was het super lekker echt een aanrader.

Danny
13 maart 2021

Was weer top zoals altijd .

J.
11 maart 2021

Precies op afgesproken tijd, warme gerechten op goede temperatuur. Gewoon lekker!

Marianne
10 maart 2021

Vriendelijke medewerkers. Het was klaar op afgesproken tijd. Verse sushi voor een goede prijs. Jammer dat het zo snel op was. De crunchy box is een aanrader. Om je stokjes bij op te eten.

Tomasz Dabrowski
10 maart 2021
S. Hempen
8 maart 2021

Wij werden gebeld dat ze iets later waren (10 a 15min) met bezorgen, prima. Alleen het was wel 45min later voordat de bezorger er was. Dit viel ons heel erg tegen. Verder was de sushi wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dewy Mulder MSc
8 maart 2021

Box salmon lovers besteld, smaakt goed....maar de sashimi mist. Gebeld, dame aan de lijn geeft aan dat ze navraag doet, komt terug in de lijn en vraagt of ze die avond later terug kan bellen om een vergoeding te bespreken... ik ben niet meer gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirto
7 maart 2021

Wij zijn tot nu toe alle keren nog zeer tevreden over mr sushi Hoogeveen. Er zijn verschillende sushi gelegenheden in Hoogeveen en we hebben ze allen geprobeerd en mr sushi komt er als beste uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke actie met de freeroll en het sparen vd punten. Sushi is altijd netjes optijd klaar en we hebben alles netjes volgens bestelling gekregen. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer vriendelijk! Wij blijven onze sushi hier halen. We zijn bij veel verschillende sushi restaurants en gelegenheden geweest, maar deze bevalt prima. We zijn niet zo van recensies omdat iedereen er van alles kan opzetten, maar ik vond dat mr sushi Hoogeveen het recht had op een zeer positieve recensie. Bij deze. Mvg Tom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
7 maart 2021

Super goed voor elkaar. We hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
7 maart 2021

Helaas één verkeerde soort sushi gekregen maar voor de rest lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
7 maart 2021

Goede service! 👍🏻 Eten was op afgesproken tijdstip klaar. Heerlijk gegeten 🍣 🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley Lichtendonk
7 maart 2021

Na verschillende keren te hebben besteld heb ik het nog nooit op de gevraagde bezorgtijd gekregen, verschillende dagen en tijden.

David
7 maart 2021

Voor de eerste keer wat besteld bij Mr. Sushi. Online bestellen was super makkelijk en de bezorger stond stipt op de afgesproken tijd op de stoep. De sensation box was mooi gepresenteerd en smaakte heerlijk!! Echt goede sushi! Wij zijn zeer tevreden.

Barneveld
6 maart 2021
Bianca
5 maart 2021

Gewoon, zoals altijd was het weer top.

Natasja
5 maart 2021

Lekkere sushi. Alleen kregen wij niet wat wij bestelden, bezorging ging ook wat mis (1.5 uur te vroeg, verkeerde bestelling) maar uiteindelijk op juiste tijdstip de bestelling binnen. En ook weer deels verkeerde sushi, maar smaakte goed. Bij evt de volgende bestelling, beter opletten.

Li
5 maart 2021

Snelle bezorging! De sushi was heerlijk, alleen de springrolls waren niet heel erg warm meer. Verder altijd top! Het eten wordt geleverd met stokjes, sojasaus, wasabi en gember. Echt top!

Van Dijk
4 maart 2021

Bezorging was perfect, zelfs eerder dan ik had besteld. Ik had een Tina poke bowl besteld. Niet de scherpe pittig gekruide variant. Maar mijn poke bowl was heel scherp gekruid, jammer.

Stevens
2 maart 2021

Heerlijke Sushi gegeten

Meijer
1 maart 2021

Perfect!

Hanneke
1 maart 2021

Heerlijke , verse sushi!! Stond op het juiste tijdstip van afhalen klaar. Service is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alfred de jong
28 februari 2021
Hidding
28 februari 2021

Heerlijk gegeten! Zag er allemaal prachtig en netjes uit. Echt de complimenten voor alles!

Prijs
27 februari 2021

Heerlijk gegeten ❣

Victor
27 februari 2021

Eten was precies op de gewenste tijd. Werd bezorgd door een vriendelijke jongeman. Eten was heerlijk. Allemaal helemaal naar wens. Top!

Mo
27 februari 2021

🍱😋

Rolanda
27 februari 2021

Heerlijk weer gegeten!!!

Angel
27 februari 2021

De smaak was heerlijk, op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar

Prijs
27 februari 2021

We hebben genoten van het eten. Alles zag er goed en netjes uit. Tot de volgende sushi avond ;-)

Karina
26 februari 2021

Heerlijke sushi box. En snel bezorgd

Anja
26 februari 2021

Jammer dat de soja bonen heel hard waren, hebben we nog nooit zo gehad.

K. Schwandt
25 februari 2021

Heerlijk!

de Jonge
24 februari 2021

Vandaag sushi besteld, kregen de verkeerde box. Gelijk gebeld en werd netjes de juiste nageleverd!

Joelle
24 februari 2021

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk :)

Ramon
23 februari 2021

Perfect op tijd bezorgd. Kwaliteit sushi prima. Bestellen we zeker nog een keer.

Dick Pieters
22 februari 2021

Alles was prima verzorgd en de bezorgster zeer attent en vriendelijk

Blok
22 februari 2021

1 van de boxen en garnalen zaten niet bij de bestelling en werden een uur later pas gebracht..

Kim
22 februari 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilda Koops
21 februari 2021

De sushi was erg lekker, alleen klopte de levering niet helemaal met de foto die online stond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dyonne
21 februari 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
21 februari 2021

Sushi de luxe box besteld. We hebben opgehaald en was op tijd klaar. Was lekker veel. De schaal zag er mooi uit. Er zat wasabi pasta en sojasaus bij. We kregen er een gratis blikje fris bij en hadden ook nog een kortingscode voor een extra roll. We gaan zeker vaker sushi bestellen bij Mr. Sushi.

Eddy ham
21 februari 2021

Beste mr sushi, Wij hebben nu 2 maal online een bestelling bij jullie geplaatst, jullie adverteren met bestelling vanaf 25 euro krijg je een gratis rol, maar wij hebben nog geen enkele keer een gratis rol ontvangen????? De sushi is heerlijk maar jammer dat dit nu al 2 keer is voor gekomen. En jullie adverteren ermee dus vind ik dat je er ook recht op hebt. Gr Eddy ham

Marisa
20 februari 2021

Altijd super tevreden!! En nu zelfs bij 10 min wachten extra loempia’s. Top service!

A. Coelingh
20 februari 2021

Heerlijk, kan niet anders zeggen. Bezorging haast op de kop af op tijd. Aanrader!

A/Olde
20 februari 2021

De sushi is heerlijk. De service ook. Vind het alleen jammer dat ik nu al een paar x vraag om extra sojasaus ipv wasabi. Vervolgens krijg ik dan 1 sojasaus, 1 wasabi en geen gember. Maar verder super tevreden.

Nathalja
19 februari 2021
Niss
18 februari 2021

Top sushi & vriendelijk personeel!

Rolanda
18 februari 2021

Super gegeten!!!

Liane Okken-Veld
18 februari 2021

We hebben genoten van weer heerlijke sushi!! Dit keer voor het eerst een Friso sushi besteld, ook heerlijk! Bedankt

nancy broek
17 februari 2021
van Dalen
16 februari 2021

Heerlijk eten en super snelle bezorging!

Sylvana
16 februari 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk!!!

Sven
16 februari 2021

Had om 18:15 bestelt meerdere malen gebeld om te vragen waar het bleef geen gehoor. Vervolgens kwam mijn bestelling om 22:30. Bestel hier vaak maar dit was de laatste keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
15 februari 2021

Nu Voor de 2e x erg lang moeten wachten op ons eten.... anderhalf uur !!! En vanaf de besteltijd gewoon 2.30 uur later!!! Geen belletje niks..... Schandalig! Of meer personeel aannemen of minder bestellingen!! Dit kan echt niet!! Voor ons geen sushi meer hier weg ! Jammer want het eten smaakt prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirlin Nieuwenhuis
15 februari 2021
Annemarie
15 februari 2021

De bezorgster kon er niets aan doen maar de pllanning wel lijkt me, het was drukker dan anders, ok dat kan gebeuren. Dat is ook wel te voorspellen op valentijnsdag en coronatijd dat het allemaal langer kan duren. Maar om half 5 bestellen, kiezen voor 18:15 bezorgen (dat is al ruim) en dan om 19:00 uur zelf moeten bellen waar je eten toch blijft, wat vervolgens 19:45 uur bezorgt wordt...dat is toch wel erg dramatisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
15 februari 2021

Sushi om 17:30 besteld. Zou om 18:30 komen dus prima. Kwam om 20:55. Niet even een telefoontje of iets. Weer 34€ aan sushi weg kunnen gooien. Super slechte service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zoë
15 februari 2021

Was super, niks op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denzel
15 februari 2021

Eten was goed Bezorging 90 minuten te laat er werd niet gebeld dat de sushi vertraging was. Aan de deur niet eens een excuses.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannah
14 februari 2021

Good delivery service. Tasty sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
14 februari 2021

Kwaliteit was super!! Alleen jammer dat ik een kwartier langer moest wachten dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
14 februari 2021

Kwaliteit was super!! Alleen jammer dat ik een kwartier langer moest wachten dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
14 februari 2021
Marjon Bokking
13 februari 2021

Warme gerechten waren koud

Marvin
12 februari 2021

Voor het eten 4 sterren, en de vijfde is voor het leuke personeel. Vooral die Martjello. Ik zou hem loonsverhoging geven!

Nel
11 februari 2021

Verrassend lekker vegetarisch, ruime keuze en mooi gemaakt en opgediend. Voor herhaling vatbaar..! Eén tip...het zou fijn zijn dat vegetarische sushi op een apart schaaltje komt te liggen en niet naast b.v. de vis sushi. Dat is voor vegetariërs niet echt prettig.

Nis
11 februari 2021

Heerlijk gegeten!!

Anke Zuidema
7 februari 2021

Voor het eerst een bestelling gedaan en er zullen er zeker meerdere volgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aysel
7 februari 2021

Beste sushi van Hoogeveen, maar jammer dat het altijd zolang moet wachten voor de bezorging.

Ad
7 februari 2021

Het was weer superlekker!

Jonkman
6 februari 2021

Ruim 1.5 uur moeten wachten op een kleine bestelling van 3 rollen. Smaak was goed!

Rolanda
6 februari 2021

Het was super..heerlijk gegeten

A/Olde
6 februari 2021

Goede service, lekkere sushi

G Mensing
4 februari 2021

Geen mayo op de tempura ebi rol En ook geen gratis rol zo jammer

Marcel
4 februari 2021

Lekkere sushi. Vriendelijke en snelle bediening.

Paulien Otten
3 februari 2021

Heerlijke, betaalbare sushi!

Rob
2 februari 2021

Was weer héérlijk

Kayleigh Velema
2 februari 2021

Super lekkere sushi boxen afgehaald. Wij hebben echt heerlijk gegeten en ‘t was zelfs nog warm toen we thuis waren.

Jerry
2 februari 2021

Sushi was heerlijk, vooral de gefrituurde sushi had ons verrast. Bestelling was 15 minuten later, maar ik ben netjes gebeld dat de bestelling iets later zou zijn, en de bezorger bood ook nog eens zijn excuses aan. Heel netjes gedaan! Zeker een aanrader.

Ellen
2 februari 2021

Heerlijk, zoals altijd, dik tevreden! De Freeroll ook een leuke bijkomstigheid. 😄

Kim hesseling
2 februari 2021
Popp
1 februari 2021

Goeie site/sushi/bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
1 februari 2021
Natasja
31 januari 2021

Echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijstad
31 januari 2021

Wel een uur moeten wachten op mijn sushi Zou om 19.00 uur bezorgd worden. Jammer want de sushi is altijd heerlijk!!!

Rob
31 januari 2021

Zag er keurig uit en was heerlijk

Vennema
31 januari 2021

Helaas werd het gespaarde extra gerecht niet geleverd ondanks dat de bezorger aangaf dit alsnog te regelen verder ook gebeld maar verder niks ontvangen erg jammer want daardoor hebben we er maar brood bij gegeten en zullen we voortaan wel ergens anders sushi bestellen

Fiona
31 januari 2021

Vandaag pas rond 21.30 mijn bestelling gekregen. Bestelling was verkeerd bezorgd! Kan gebeuren en de bezorger was een zeer vriendelijke jongen. Maar had wel een tegoed bon of zoiets gezien om het goed te maken. Maar helaas! Vriendelijke groet Fiona Lunenborg

Steenkamp
30 januari 2021

De warme gerechten waren al bijna koud toen ze hier waren. De sushi was heerlijk! Hadden wel extra sojasaus erbij besteld, geen idee of we die ook gekregen hebben, kwamen nog te kort. Ook miste de saus bij de loempia's. Bezorging was op de afgesproken tijd.

Familie T.
29 januari 2021

Sushi was bijna een uur te laat en in totaal meer dan 2 uur gewacht. Besteld om 17.45 uur, volgens de bevestigingsmail zou het bezorgd worden om 18.45 uur en het was er pas om 19.50 uur.

Natasja
29 januari 2021
Jess
28 januari 2021
ME
28 januari 2021

De sushi was heerlijk maar we hebben er ruim anderhalf uur op moeten wachten, dat vind ik te lang.

Chesney
27 januari 2021

De bezorgers zijn altijd super vriendelijk!

Iris
25 januari 2021

Lekker, mooi verpakt en genoeg saus en wasabi er er bij. Voor herhaling vatbaar, zeker de spicy tuna maki.

Yasmin
25 januari 2021

Bestelling kwam ruim 3 kwartier later dan afgesproken. Eten was wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
25 januari 2021

Ik had mijn bestelling op zo snel mogelijk gezet en had besteld om 17:21. Ik kreeg mijn bestelling vervolgens pas om 18:45. Niet tevreden mee.