Beoordelingen van Mr. Sushi Hoogeveen

Recente recensies

5.0
Danique
gisteren

Duurde een uur op een doordeweekse woensdag avond die hadden we niet helemaal verwacht. Maar het eten was super!

Van dalen
29 juni 2022

Super goed eten. Altijd mega vers. In overleg veel mogelijk(vanwege allergie) altijd op tijd! Helemaal super

Veerle Van Breenen
27 juni 2022

Heerlijk gegeten!

Marianne
27 juni 2022

Zeker een compliment ! Heerlijke sushi en ga zeker vaker bestellen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.K.
27 juni 2022

👍

E Altena-Geerts
25 juni 2022

Het was weer zalig, net als altijd.

Angelique
24 juni 2022

De kwaliteit was geweldig.. Heerlijk gegeten. Wel jammer als je aangeeft geen stokken te willen dat je ze dubbel krijgt.. Zonde..

Tom Mulder
23 juni 2022

Uitstekende kwaliteit, maar 1 rol ontbrak. erg jammer. Normaal nooit een probleem, erg jammer.

Groote
23 juni 2022

Was weer top.

Smidt
22 juni 2022

Sashimi tonijn plakjes waren te dik.

W.K
18 juni 2022

👍

Rudy Kleine
13 juni 2022

Smaak was prima en het portie was goed afgemeten qua hoeveelheid. Netjes verpakt en op afgesproken tijd klaar.

Floris-Jan Lip
10 juni 2022

Precies op het tijdstip bezorgd als aangegeven, pokebowls waren geweldig

Marcel
10 juni 2022
lisa
7 juni 2022

eten was koud , verwacht bezorg moment was 18:55 kwam aan om 19:30

Jannie Kleine
4 juni 2022
Richard
3 juni 2022

Jammer dat de stokjes zijn vergeten

Ron
3 juni 2022

Was weer heerlijk. Goede porties en lekker vers. Voldoende sojasaus, gember en wasabi. Nette zaak en vriendelijk personeel. Een oase van rust als je eventjes op je bestelling zit te wachten, terwijl erg hard gewerk wordt.

Pascal Milder
26 mei 2022

Het was heel erg lekker en zag er echt top uit. Wel een heel klein minpuntje dat we maar 1 klein flesje sojasaus erbij kregen maar voor de rest echt helemaal top. Hebben er heerlijk van gegeten.

Sylvia
25 mei 2022

Heerlijk gegeten, goed vers en op temperatuur. Ook de wasabi was weer als van ouds. Bezorger was erg vriendelijk. De bestelling werd op tijd geleverd.

Amber
24 mei 2022

Sushi droog. De ander weer klef. Geen gember en maar 1 bakje wasabi.

Dick Pieters
23 mei 2022

Heerlijke verse sushi en perfect op tijd bezorgd 👍

Martin Voorwald
23 mei 2022

heerlijk vers en bezorgd volgens afspraak ,dik voor mekaar

Roelanda kikkert
22 mei 2022

20 min te laat..maar ik begreep het..had gebeld,en was ok!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
22 mei 2022
Joost van den Berg
22 mei 2022

Ik bestel al langer bij mr sushi, vaak dezelfde gerechten. Vrijwel altijd geweldig, helaas de laatste 2 x gaat de kwaliteit achteruit en is de bezorging laat en warme producten koud, dit ligt echter niet aan de bezorger ! Mr. Sushi Hoogeveen, hou je hoge standaard en kwaliteit in de peiling……, jullie zijn goed 👍🏻

Petra
19 mei 2022

De warme krokante sushi was harder dan de vorige keer en jammer dat de stokjes, wasabi, servetjes en sojasaus vergeten waren. Verder op tijd en goed warm bezorgd.

HM
17 mei 2022
Mark
15 mei 2022

Super snelle bestelling. Het eten was heerlijk. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
14 mei 2022
M.B.
8 mei 2022

Besteld om 16 uur voor levering om 17.30 uur. Pas om 18.12 uur ontvangen. Gefrituurde artikelen waren koudschuim! Verder is de Sushi van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Tiggelhoven
8 mei 2022

Heerlijke verse sushi. Personeel tijdens het afhalen was vriendelijk. Heb er erg lekker van gegeten. Dank hiervoor!

Wouter Bessels
5 mei 2022
Zwiers
5 mei 2022

Het eten was heerlijk, aangegeven in de App zsm bezorgen, meer dan een uur moeten wachten op de bezorging! Nog later dan de bezorgtijden die je kon aangeven! Mvg, N. Zwiers

Luka
4 mei 2022
Pieters
4 mei 2022

Heerlijke sushi! Helaas werd de bestelde freeroll niet bij mijn bestelling geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Klein Haneveld
3 mei 2022

Deze keer minder pittig als anders en ik vond dat er veel rijst zat in de poké bowl en minder soorten groente.

Christina
3 mei 2022
Ruud
2 mei 2022

Lekker eten. Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd

Marlies
1 mei 2022
Van dalen
30 april 2022

Super goede service altijd weer!!!

Anneke van Achteren
30 april 2022

Was heerlijk! Top!

Karst
30 april 2022
Mirjam
29 april 2022

Goed gevulde poke bowl erg knapperige garnalen . Het was heerlijk!!!!!!

Mark kat
29 april 2022
Roelof
29 april 2022

Zoals altijd weer genoten

Matthijs
25 april 2022
Benjamins
23 april 2022

Zoals altijd weer top sushi.

M. Noorman
22 april 2022

Heerlijke verse sushi en altijd op tijd bezorgd

Gerrie
22 april 2022

Was weer erg lekker en 30 min sneller dan verwacht dus prima geregeld

Jorn
17 april 2022

Eten was erg lekker. Duurde wel lang en de bezorger kon het ook niet vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Bottema
17 april 2022

De Crazy Fire Dragon menu is echt supergoed!

Roos Hoekstra-Kuiper
15 april 2022

Super lekker, voor herhaling vatbaar. Bedankt

Jolanda Hiemstra
14 april 2022

Was weer top! Erg lekker en reuze snel klaar 👌🏼

Karen Brouwer
14 april 2022

Heel lekker gegeten. Bezorging altijd in orde. Bij eventuele vertraging word je netjes gebeld.

Kirito
12 april 2022

Bezorging was snel en eten was nog warm. Kwaliteit van de tuna kan verbeterd worden, maar in het algemeen heel lekker!

Daisy
10 april 2022

Het was een feestje.

Anoniem
9 april 2022

Was lekker en vers

Hendrike
9 april 2022
Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!
7 april 2022
Sylvia
5 april 2022

Ik bestel deze box vaker, normaal gesproken zit er garnaal bij. Nu is zonder overleg avocado gedaan in plaats van garnaal. Toch vond ik hem wel erg lekker. Wel vond ik dit keer de sushi rommelig in de bakjes zitten, maar dit kan ook door het bezorgen komen. Smaak en kwaliteit is goed, maar niet zo netjes geleverd als de andere keren dat ik heb besteld. Genoeg wasabi en sojasaus erbij gekregen, dat vind ik altijd een pluspunt.

J. Klein Haneveld
4 april 2022
Martens
4 april 2022

Lekker

Visser
3 april 2022

Heerlijk

Lars
1 april 2022

Het duurde erg lang tot de sushi er was. Dit is trouwens niet de eerste keer dat het gebeurt. Er zaten verder geen stokjes bij, maar verder was het wel lekker :)

Kim
31 maart 2022

Helaas geen eetstokjes ontvangen, wel erbij bestelt. Ook was de bezorging een half uur te laat. Dit terwijl de bestelling 1,5 uur daarvoor al was geplaatst. Eten was verder goed.

Larissa
31 maart 2022

Heerlijk gegeten, maar waren wel aan de late kant

Lize
27 maart 2022

Heerlijk gegeten van een perfect verzorgde crunch box, top 👌

W.K
24 maart 2022
.
23 maart 2022

Snellere bezorging. Maar de sushi kapot in de bakjes vrij slordig in elkaar geflanst

Willem Kremer
20 maart 2022

Top heerlijk

Mark
20 maart 2022

Vorige bestelling was niet naar wens, wel goed opgepakt door Mr.Sushi. Deze keer super lekkere Sushi, prima herkansing. Lekker gegeten!

Marcel
20 maart 2022

Eten was ruim 20 minuten te laat bezorgd, echter netjes opgelost door wat extra sushi van het huis erbij te doen. Zoals gewoonlijk was de sushi weer heerlijk!

Groote
19 maart 2022

Bezorging was laat 35 min en ook niet alles . Gebeld om de rest van de bestelling na 1,5 uur weer gebeld waar het bleef waren ze vergeten . En de bestelling was al om 16.00 uur geplaatst voor 18.00 uur . Deze keer zeer slecht vooral omdat we hier heel vaak bestellen . Jammer omdat het eten zeer goed is .

Methorst
18 maart 2022
J
18 maart 2022

Sushi smaakte heel lekker! 1 puntje van aandacht: ik had aangegeven GEEN wasabi en gember te willen ontvangen maar toch gekregen. 2 bakjes waarbij en 2 gember. Het idee was toch om verspilling tegen te gaan? Misschien dan beter kijken wat de klant NIET wil ontvangen om hieraan te kunnen voldoen?

Juliëtte
18 maart 2022

Altijd lekker eten en bezorging is altijd optijd!

Dick Pieters
15 maart 2022

Mooi op tijd de warme gerechten goed op temperatuur. Super dankjewel 🤩

Frederieke Bulthuis
13 maart 2022

Bezorging was meer dan een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
7 maart 2022

Bezorging was te laat, maar wel netjes een gratis doosje sushi :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lillian
1 maart 2022

Heerlijke handrollen. Volgende keer graag gember erbij, vergeten ze meestal.

Joyce
27 februari 2022

Sushi uit hoogeveen was zeer goede kwaliteit! Lekker vers en precies goed op smaak gebracht. Heerlijk!👌🏼

Anoniem
22 februari 2022

De bezorger zelf is erg vriendelijk en doet zijn/haat werk perfect. De manier van inpakken kan beter. In plaats van sushi netjes op een plaatje leggen, in een bakje doen en vervolgens in een plastic tasje pleuren, waardoor de hele sushi rollen door het hele bakje uitgesmeerd zit is ronduit sneu te noemen. Als je de sushi uit het bakje gelepeld hebt, is de smaak echt perfect.

G
20 februari 2022
Pina.dekker
20 februari 2022

prima sushi, twee verbeterpunten; bijgesloten wasabi was te weinig (was bij een eerdere bestelling via vriendin ook zo) , je kon dit ook niet extra bestellen via het bestelformulier, en ik had aangegeven dat ik geen stokjes hoefde, en zie zaten er wel bij.

BJ
20 februari 2022

Heerlijke sushi, vlot en vriendelijk bezorgd! Heel goede prijs-kwaliteit verhouding: AANRADER!

Karen
19 februari 2022

Op tijd bezorgd en lekker.

Debby
18 februari 2022

Top, lekker warm nog, vers en netjes verpakt. Daarnaast mega compliment dat zelfs met een storm, er gewoon een mega vriendelijke bezorger voor de deur stond.

Anne
16 februari 2022

Heerlijk en keurig op tijd.

Daniël
15 februari 2022

Super lekker en vers. Prima op tijd!

Bianca
13 februari 2022

Sneller geleverd dan verwacht en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Senko
13 februari 2022

Jaaaaaa, lekkkkkkkeeer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KUIPER
13 februari 2022
Harma
13 februari 2022

Het was weer heerlijk. De bezorging liep wat vertraging op ivm drukte maar ondanks dat- top!!

Mart
9 februari 2022

Was weer erg lekker! Prima service en kwaliteit

Mariët
7 februari 2022

Leuke vriendelijke bediening, en heerlijk eten

Alice
6 februari 2022

Sushi was lekker! alleen de gember was helaas niet meegeleverd. De bezorging was top!! Super aardige bezorgster en ook nog eens 20 min. eerder dan de verwachtte bezorgtijd!(Ik had zsm aangeklikt).

Diana
6 februari 2022

Zorg voor beter vervoer voor de bezorg(st)ers! Hoogeveen hollandscheveld door de regen op een scooter is geen doen waneer je warm eten moet bezorgen! De kwaliteit gaat achteruit. Vandaar m'n 2 sterren. De bezorgster was trouwens erg vriendelijk en beleefd!

Everts
5 februari 2022

Wij hebben vanavond besteld maar ik heb de studenten box speciaal besteld maar heb de gewone studentenbox gekregen dus dat was een grote tegenvaller er achteraan gebeld een dik uur aan het bellen geweest maar geen door komen aan steeds in gesprek Dus niemand te pakken kunnen krijgen waar ik best van baal je Terwijl het normaal super goed voor elkaar is heerlijk eten dat is zeker het probleem niet Wij bestellen namelijk geregeld bij jullie Hopen als dit niet weer gaat gebeuren

Bryan
5 februari 2022

Bezorging duurde wel wat lang, eten was top!

Mirjam
4 februari 2022
Marieke
30 januari 2022

Erg lekkere sushi! Ook vegan! Bezorging was ook top.

Nanja Putters
30 januari 2022

Er zat geen smaak aan de crispy schaal die we hadden erg jammer 3 stukjes geprobeerd maar niet te doen. Ze zagen er ook niet uit! Kipstokjes lekker maar dit was echt een teleurstelling.

dhr e.j. Sahureka
29 januari 2022

ben blij mee super

Annemarie
27 januari 2022

Mooi op tijd en heerlijk gegeten.

Jeffrie martens
23 januari 2022
Diana van Dam
23 januari 2022

Op tijd bezorgt. De warme gerechten goed van temperatuur. En sushi lekker zoals altijd. TOP ZAAK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirte
23 januari 2022

Heerlijk gegeten 👌🏼

Lammie
23 januari 2022

De actie codes werkten niet, na een telefoontje alsnog de gratis box ontvangen. Prima service, onze complimenten!

HB
22 januari 2022

Prima op tijd en goede kwaliteit! Top

Karine Keimpema
22 januari 2022
Kats
17 januari 2022
W.K
17 januari 2022

👌

Gert
16 januari 2022

Super voor elkaar

Margot
16 januari 2022

Eten was goed en vers klaargemaakt. Veel keuze uit verschillende soorten sushi. Zelfs een vriendin leren sushi eten die er eigenlijk niet van hield 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.W.Deuten.
16 januari 2022

Was precies op tijd en zoals gewoonlijk overheerlijk!!

Ellen
16 januari 2022

Prima op tijd, zelfs 8 minuten voor de verwachtte tijd bezorgd. De sushi was zoals altijd weer heerlijk.

Miranda lenten
15 januari 2022

Heerlijk gegeten, op juiste tijd bezorgd.

Melissa
15 januari 2022

Lekkere sushi en precies op tijd geleverd, top!

Sascha
14 januari 2022

Voor het eerst besteld bij mr sushi, zeker herhaling vatbaar! Alles erg smaakvol en de gefrituurde box was ook nog echt vers en warm! Ook leuk dat je voor boxen kan sparen en dat er z’n diversiteit is in de boxen.

Tish van Walsem-Kuiper
12 januari 2022

HEERLIJK gegeten! 1 gerecht kon niet geleverd worden maar er werden verschillende mogelijkheden aangeboden; wij hebben voor een ander gerechtje gekozen, welke we ook nog met fikse korting kregen. 1 Kleine opmerking; de tonijn in de Pokebol was niet heel goed gesneden. Maar gaan hier zeker weer bestellen !

Bargeman
9 januari 2022

Ik had gember extra besteld maar dat zat niet bij de levering. Waarom wordt gember niet standaard bij de levering gedaan en moet je er weer extra voor betalen? Voor de rest was het wel smullen.

Dick Pieters
9 januari 2022

Heerlijk gegeten en de service bij het afhalen is top. En de keuken garde is zeer kundig en professioneel.

W.K
9 januari 2022

👍👍

Liane Okken
9 januari 2022

In 1 woord heerlijk!!

-
9 januari 2022
Mieke
8 januari 2022

Bezorging duurt vaak erg lang. De sushi is erg lekker!

Pascal Milder
7 januari 2022

Ik heb lang na zitten denken of ik wel iets als reactie zou schrijven maar ga me onvrede wel toelichten. Nadat ik al een slechte ervaring had met nieuwjaarsdag , wat overigens wel netjes en vriendelijk is opgelost telefonisch met een gratis Maki for one, was er deze ronde weer iets wat ik echt nog nooit heb meegemaakt bij jullie , terwijl ik heel vaak in het verleden heb besteld bij jullie en dit altijd echt super was. Ik zal even aangeven waar ik deze keer echt van heb staan kijken en wat naar mijn inziens wel heel erg slecht is. Ik had een hunnebedbox besteld, deze box was goed. Ik had 8 extra nigiri maki en 1 extra sake maki besteld en nou komt het, tot mijn verbijstering en denk dat ik hierin nog echt netjes reageer, ligt er bij het openen van het extra bestelde bakje , onder een nigiri sake een houtsplinter ter grootte van 2 cm ongeveer , mijn dochtertje van 6 die dit stukje oppakte en wilde eten liet het me zien, ik wil niet weten wat er was gebeurd als deze in de keel van mijn d

Sharon
4 januari 2022

Erg lekkere sushi, bezorgtijd is ook erg snel en vriendelijke bezorgster!

E keur
3 januari 2022
MdJ
3 januari 2022

Bezorging duurde ruim een uur. Sushi smaakte wel goed maar sommige rolls vielen uit elkaar. Eerder wel betere sushi van Mr. Sushi gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Touw
2 januari 2021

Het was het lange wachten waard. De sushi was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Bakker
2 januari 2021

Het was 20 minuten later, maar dat is niet zo heel erg. Het eten was vers en erg smaakvol. De bezorger vriendelijk. We bestellen hier vaker :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monieksnippe@gmail.com
1 januari 2021
Oanh
31 december 2021

‘S middags vooruit besteld voor 17:00 & in de opmerkingen aangegeven dat tonijn vervangen moet worden voor zalm. Eindstand: dik 30 minuten te laat, dus na het bellen bleek dat ze het toen pas nog moesten bezorgen + tonijn niet vervangen. Wel een minpunt aangezien dit bij andere zaken wel wordt gedaan.

Magdalena
31 december 2021

Ik heb de bestelling om 14 uur geplaatst. De levering zou om 19 uur zijn, ze waren 1:30 uur te laat.

Shannon Schmidhamer
31 december 2021

Altijd heerlijke sushi! Vandaag helaas wel een enige tijd moeten wachten, maar volledig begrip voor aangezien het oudjaarsdag is! Ga zo door!

Andre
29 december 2021
G. Hoogendoorn
29 december 2021

Op eerste kerstdag via de knop de preorder voor tweede kerstdag besteld. In de bevestigingsmail stond echter dat de bestelling voor eerste kerstdag zou zijn. Na bellen met vestiging Hoogeveen bleek daar de bestelling wel op 26 december te staan gelukkig. De sushi was weer heerlijk, echter de betaalde Chuka Wakame niet meegeleverd. Na hierover te bellen (we wonen 11 km van de vestiging) een kortingscode gekregen voor de volgende bestelling. Dus netjes opgelost. 's- Ochtends nog contact gehad of er kipspiesjes nog toegevoegd konden worden en of deze warm geleverd konden worden. Dat was geen probleem. Bij afhalen werd de sushi nog vers gemaakt. De spiesjes bleken echter al klaar te zijn en bij thuiskomst volledig koud, niet eens lauw.

Meinen
27 december 2021

Bezorging was bijna 1uur later.

Vd linden
27 december 2021

Koud en te laat

Gruppen
27 december 2021

Bestelling was een uur te laat. Heb ik geen problemen mee. Druk is druk, maar laat dat even weten. De snacks waren waarschijnlijk ook al een uur oud en daardoor steen en steen koud. Daar heb ik meer moeite mee. Betaal voor warme snacks niet voor koude. Sushi was zoals altijd prima.

Diana van Dam
26 december 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd . Warme gerechten goed warm afgeleverd. Top bezorgers

Jill
26 december 2021
Debby Rabbers
26 december 2021

Was echt heel lekker, super veel smaak en fijn dat er zoveel keuzes waren. Alleen erg jammer dat de garnaal koud was in de meeste sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
26 december 2021
Hakman
26 december 2021

Goed voor elkaar

W.K
26 december 2021

👍👍

Dominique
25 december 2021
Nino de Jong
23 december 2021

Heerlijke verse sushi van top kwaliteit

rick
23 december 2021

ik ben beter gewend. de veggie roll zat heel los en was niet zo goed gerold voor mijn gevoel. en de kip pokebowl had andere kip dan normaal en was zo voed als koud. ik had ook het gevoel dat die wat minder vol zat eb ik de restjes van de komkommer kreeg. waarschijnlijk omdat ik op het laatste moment besteld had voordat ze dichtgingen, maar voor 12 euro was de kwaliteit niet goed genoeg en niet wat ik gewend ven

Bianca
23 december 2021

Poke Bowl kip besteld was heerlijk, aanrader…

Tineke
21 december 2021

Bestelling is 45 minuten te laat bezorgd.

Corrie
21 december 2021

de kip was zeer minimaal, de sashimi matig en de bestelling kwam meer dan een half uur later dan gevraagd

W.K
19 december 2021

Super👍

Dennis Vrieling
19 december 2021

Op zich weer een prima pokebowl, maar de mini loempia's die ik had besteld waren vergeten, is niet zo'n probleem vind ik persoonlijk maar toch jammer

J.K.
17 december 2021

Na een uurtje wachten, genoten van heerlijke sushi!

J. Klein Haneveld
17 december 2021

Goede prijs, kwaliteit verhouding. Poke Bowl Spicy Salmon Is mijn favoriet!

Anne
17 december 2021
Kok
16 december 2021
Judith Dijxhoorn
16 december 2021

Voor de 2e keer erg late bezorging, gister ook gebeld wanneer hrt zou komen, de site geeft 18.30 aan en het komt een half uur later nrt als de keer ervoor. De loempiaatjes waren ook lauw en taai. Zo jammer, want ik vind het lekkerder dan Hado en Yume.

La-Toya
14 december 2021

Was weer heerlijk! Altijd goede sushi. 😊

Lianne
12 december 2021

Poké bowl was rommelig en avocado ontbrak. Bestelling was er wel snel en altijd vriendelijke bezorgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harma
12 december 2021

Mooi product, heerlijk gegeten!!

Liane Okken
12 december 2021

Heerlijk!!!

Lisa
12 december 2021

Redelijk oké sushi, maar wel aan de prijs gebonden, je betaald niet veel dus kan ook niet te veel verwachten. Droge komkommer aldus.. sushi wat niet vers bereid leek. Dat was wel jammer. Bezorging was top, vriendelijk en precies om 17:30 bij de deur.

Julia Dries
11 december 2021
Joyce
9 december 2021

Zoals gewoonlijk heel goed!

Sylvana
9 december 2021

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk

Thalen
8 december 2021

Gewoon lekker

Stephanie
7 december 2021

Een aantal keren niet helemaal tevreden maar afgelopen keer weer perfect! Complimenten.

Nieuwland
5 december 2021

We hebben heerlijk gegeten. Kwaliteit- prijsverhouding is prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
2 december 2021

Was gewoon weer top.

H
2 december 2021

Veel sneller bezorgd dan verwacht, en wat ons betreft heel goede kwaliteit. Top!

Ten caat
30 november 2021
N
29 november 2021

Heerlijk eten!!

Joyce van Goor
29 november 2021

I.v.m. de drukte werd ik netjes gebeld dat mijn bestelling wat later de deur uit ging dan gepland. Half uurtje later was het binnen. Goeie service en aardige bezorger.

Koekoek
29 november 2021

Was prima, alles naar wens.

Maaike
28 november 2021
Tess
28 november 2021

45 minuten moeten wachten op me eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
27 november 2021
Class
27 november 2021
Appelo
24 november 2021
M. Mol
22 november 2021

Alles wat we besteld hadden was heerlijk. De gefrituurde sushi was ook goed warm en de bezorging was precies op de afgesproken tijd

Victor
19 november 2021

Niets op het eten aan te merken. Vriendelijke bezorger, ga zo door!

Jeffrie martens
15 november 2021
W.K
15 november 2021

Prima 👍

Steenbergen
15 november 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim Guiljam
14 november 2021
Sonja
14 november 2021

Sushi was weer heerlijk!!

Sandra
14 november 2021

De crispy box viel heel erg tegen. Is bijna geheel de container ingegaan. Alle 4 vonden we dit een grote tegenvaller.

Wendy
13 november 2021

Vriendelijke bezorgster en weer heerlijk gegeten

Amolyable
12 november 2021
Dyonne
7 november 2021

Bestelling was niet compleet. Deel van de bestelling moest nabezorgd worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roelof Benthem
1 november 2021
Daniëlle
31 oktober 2021
René
31 oktober 2021

De door ons bestelde sushi box was keurig op de afgesproken tijd klaar. Mooie verse sushi die wij zeker nog eens komen afhalen.

Roelanda Kikkert
24 oktober 2021

Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krista
23 oktober 2021

Zeer goede service, snelle bezorging en heerlijke producten!

Henk de Vries
20 oktober 2021

Het was weer heerlijk!!!

Sharina
19 oktober 2021

Na ruim half uur extra moeten wachten, dus in totaal 1,5 uur. Kwam mijn eten aan op zijn kop in de tas en koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Doornbos
18 oktober 2021

Ik bestel altijd hier. En ik heb nog nooit klachten gehad. Wat onwijs lekker!

Demi Krosschell
18 oktober 2021

Helaas verkeerde sushi gekregen. Aangezien het al laat was hadden wij niks meer gezegd. Wel smaakte het goed !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mr. Sushi

Beste Demi, wat vervelend dat u de verkeerde bestelling heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Zou u een mailtje kunnen sturen naar info@mrsushi.nl met uw klacht? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Mr. Sushi hoofdkantoor

Wissink
18 oktober 2021

Het eten was wederom heerlijk gelukkig, alle verandering die onlangs zijn doorgevoerd snap ik niet echt. Dit heeft niet tot verbetering geleid volgens mij. -Ineens 1,50 extra betalen voor een zeer klein bakje gember in het kader van het "milieu" vind ik erg teleurstellend. - Daarnaast kan je nu aangeven hoeveel sets stokjes je wilt, hier wordt niks mee gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellie
13 oktober 2021
Rene
10 oktober 2021

Top!

Roeli Benjamins
9 oktober 2021
Ruud
7 oktober 2021

Het was weer heel lekker. Vriendelijke bezorgster was precies op de afgesproken tijd hier. Gefeliciteerd 🥂 met jullie 1 jarig bestaan. Graag tot de volgende keer .

Daan
5 oktober 2021

Ga zo door. Sushi was uitstekend verzorgd en op tijd geleverd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bokking
4 oktober 2021

Super lekker, mooi op tijd, netjes!! Alleen jammer dat de unagi miste. We hadden deze besteld om te proberen. Volgende x.

Sylvia Keijer
3 oktober 2021

Deze bestelling was veel rommeliger. Sushi viel al aardig uit elkaar en was lang niet zo strak als anders. Jammer dat de kwaliteit zo wisselend is. Ik heb hier wel betere sushi gekregen in het verleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
3 oktober 2021

Goeie service. Bezorger vriendelijk en snel. Zou ongeveer een uur duren en kreeg het binnen half uur ongeveer. Super! En het eten is heerlijk!

Ringeling
2 oktober 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, top!

Janet
27 september 2021

Heerlijke poke bowl!

Jan
26 september 2021

Heerlijk gegeten! Was eerder op de afhaallocatie dan gepland, maar dat was geen probleem, binnen 5 min had ik mijn bestelling. Gewoon TOP!

Harma
25 september 2021

Het was zeer succesvol!!!! Erg lekker, gevarieerd, smaakvol. Dank voor de goede zorg!!

J.Maas
25 september 2021
R.M
25 september 2021

Geen probleem, precies op tijd. En genoeg over voor de volgende dag.

Henk de Vries
25 september 2021

Eerste keer hier besteld en het was heerlijk!! Ze waren wel vergeten om de extra gember erbij te doen maar na telefonisch contact is dat netjes opgelost. Tot de volgende keer!!

Simson
25 september 2021

Het eten is echt perfect, mijn complimenten. Yumi kan daar van leren. Maar warme gerechten krijg ik altijd lauw tot koud aantoe. Gister had ik bijvoorbeeld Gyōza en Ebi tempura. Hardstikke lekker, maar maar wel warm. Nije Nering is maar 5 min rijden vanaf mijn huis.

Ron
23 september 2021

Hééééééééérlijk! Weer genoten. Exact op het gevraagde tijdstip bezorgd. Alles op de juiste temperatuur en goede porties. Blijft een aanrader!

Wind
19 september 2021

Eten goed, service goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.K
16 september 2021

Was weer heerlijk!

Rene
15 september 2021

Dik in orde, snel weer!

Roelina
13 september 2021

Zondag 12 september een bestelling geplaatst en via Ideal betaald. Aangekomen bij Mr. Sushi om mn bestelling op te halen, lees ik ineens op Instagram dat je met een code 15% korting kon krijgen op je bestelling. Dit bij het afhalen van de bestelling aangegeven. Het meisje wat me hielp heeft mijn bon uitgeprint en zou dit met haar baas bespreken. Ik zou hierover teruggebeld worden. In ieder geval is dit maandag 13 september nog niet gebeurd. Hopelijk dat ze hier deze week nog op terugkomen.

Busekool
12 september 2021

Prima verzorgde sushi. Stond keurig op tijd klaar.

Adis
11 september 2021

Goed kwaliteit en snel bezorgd!

Patricia
11 september 2021

Erg lekker !!

Nr
8 september 2021
Sharon
7 september 2021

Erg lekkere sushi, precies op het aangegeven tijdstip bezorgd!

Grip op Gladheid
5 september 2021

Heerlijk!

Deborah
31 augustus 2021

Erg lekkere sushi, mooi verpakt en snel geleverd. Al met al top!

O. S.
31 augustus 2021
Noorman
29 augustus 2021

Altijd lekkere en verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gioya Unitli
28 augustus 2021

Altijd super! :)

J.K
25 augustus 2021

Sushi smaakte heerlijk! Bezorging was even voor de gewenste bezorgtijd. Dus top!

Ron
24 augustus 2021

De smaken waren weer fantatisch en het zag er goed verzorgd uit. We hebben we genoten met de hele familie. 2 kleine puntjes: - flesje sojasaus minder-zout erbij besteld, maar kreeg de reguliere. - sojasaus die standaard word meegeleverd was erg 'waterig' dit keer. Verheug me nu alweer op de volgende keer bestellen! :D

Hil
23 augustus 2021

Sneller geleverd dan verwacht. Bovenal erg lekker!

Ilse
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
22 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten, dit keer niet alleen voor mijzelf besteld maar voor 6 mensen. Iedereen was enthousiast, zelfs 2 die nog nooit sushi gegeten hadden.

Andre Buisman
22 augustus 2021

Te vroeg gesloten en zondag gesloten jammer

Daniël
21 augustus 2021

De flamed shrimp sushi was kaal. Zat geen sausje op of andere extra’s wat normaal wel zo is. 15:50 zal het bezorgd worden en het kwam 10 minuten later. Verder was de sushi prima

Jackelien Meijerink
20 augustus 2021

Het was GEWELDIG, en ik bestel zeker weer!

Masselink
19 augustus 2021

Was weer prima

Karin
19 augustus 2021

Het bestellen ging prima. Mooie overzichtelijke website. We werden keurig op de hoogte gehouden van de status van bezorging. De vriendelijke bezorger bracht onze bestelling heel snel nadat we besteld hadden. Zoals altijd was de sushi weer van prima kwaliteit! Ga zo door. Aanrader .

Hendrike
19 augustus 2021

De bezorger was super aardig en stipt op tijd. We hebben heerlijk gegeten!

Roelof
19 augustus 2021
Joke
16 augustus 2021

Jammer dat er opeens bezorgingskosten worden berekend.. Snelle bezorging. Heerlijk gegeten

Danielle
14 augustus 2021

Weer goed zoals altijd. Sushi smaakt goed. Bezorging keurig op tijd.

Gina
12 augustus 2021

Altijd snelle levering en altijd lekkaaaah

Joost van den Berg
10 augustus 2021
Ten Cate
10 augustus 2021

Was erg lekker

ad
7 augustus 2021

de sushi in de crispy box was nogal aan de kleine kant, box was altijd vol...nu niet.

Karola
6 augustus 2021

We vonden dat de nigiri sushi teveel rijst hadden. De verhouding met de tonijn of garnaal was moet goed, de rijst was te dik en overheersend. De andere sushi’s waren wel prima.

Stein cornelissen
5 augustus 2021
Elly
5 augustus 2021

We hebben weer heerlijk gegeten en de bezorger was precies op de afgesproken tijd 👍

Pien en Vera
4 augustus 2021

Heerlijk! En keurig op tijd 👌

K.leeuw
4 augustus 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Jammer van de nieuwe bakken. Dat eet minder makkelijk en het lijkt kleiner. Ik vond de wortel en komkomer wat grof gesneden.

Nelleke
2 augustus 2021

Lekker eten en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kikkert
1 augustus 2021

Heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Picauly
31 juli 2021

De sushi was weer heerlijk, alleen waren de stokjes en sojasaus niet meegeleverd

Janette
28 juli 2021

Voor de 2e keer besteld en echt heerlijk en vooral vers. De bezorging was net als de vorige keer precies op tijd. Dit doen we echt nog vaker. Ga zo door.

Elly
25 juli 2021

Het was weer heerlijk. En precies op de afgesproken tijd.

Appelo
24 juli 2021

Altijd lekker en snel bezorgd! Top service en vriendelijke bezorgers

Remco
23 juli 2021
Levi
22 juli 2021
Ron
20 juli 2021

Smaken helemaal top zoals altijd! Ruime porties. Warm en koud worden niet altijd in aparte tasjes vervoerd en bezorgd; ook ditmaal niet. Hetgeen koud moest blijven was nu lauw. Verder super tevreden hoor ;)

Nathalja
18 juli 2021
Lia
16 juli 2021

De sushi is altijd prima. Heb nu voor het eerst poke bowl besteld, salmon, maar deze vond ik helaas niet lekker.

Esther Braakman
16 juli 2021
Julesz
9 juli 2021
Martin
6 juli 2021

Kwalitatief van de sushi is goed. Jammer dat het zo af en toe mis gaat met de bestelling. Deze keer geen gember, stond wel op de bon. Geen stokjes besteld, waren dan wel weer toegevoegd.

Martijn
4 juli 2021

De keren dat ik met mijn vrienden sushi bestel is het altijd bij mr sushi top kwaliteit en altijd snel bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janette
1 juli 2021

Het was erg lekker, lekker vers en de bezorger was exact op het juiste tijdstip.

Zwiggelaar
1 juli 2021
W van Dalen
28 juni 2021

Goede sushi , lekker en goed voor elkaar ! We hadden box for you met met gember en 1 bakje wasabi maar kregen geen gember en 2 bakjes wasabi ! Deze is uiteraard niet opgegaan haha 😂 Een aanrader dit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleene
27 juni 2021
Astrid
27 juni 2021

Heerlijke sushi en de bezorging was stipt op de gevraagde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steenkamp
26 juni 2021

De bestelling was verlaat, maar daar werden we keurig over gebeld. Ook bij het bezorgen werd nogmaals excuses aangeboden. Het eten smaakte super! Helaas mistte de sojasaus, chili saus en was er 1 paar stokjes te weinig. Dit maakt de sushi + dim sum toch iets minder lekker.

Vermaning
26 juni 2021

Helemaal top, en snel bezorgd

Renate
26 juni 2021

Het smaakte heerlijk en vriendelijke bezorgster

Thyana
25 juni 2021

zat vissengraat in de zalm sashimi

Amber
24 juni 2021

Super goede snelle service en heerlijke sushi

Maris
21 juni 2021

Altijd super tevreden!

Visser
21 juni 2021

Heerlijk vers eten

Matthijs
21 juni 2021

Eten was top! Vers en lekker, genoeg wasabi, soja en stokjes. Was weer genieten. De keuze van het menu is ook goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario
20 juni 2021

De sushi was lauw. Het was een hele warme dag, maar met visproducten moet je altijd oppassen. Graag jullie aandacht hiervoor.

Pamela de Bruijn
19 juni 2021

Prima levering van de sushibox op afgesproken tijdstip. Verrukkelijke sushi’s,zeker voor herhaling vatbaar!

Bond
18 juni 2021

Het was als altijd erg lekker. Alleen jammer dat de box niet koel bewaard is met dit warme weer. Met rauwe vis is dat toch niet echt aan te raden.

Doreth Prikken
17 juni 2021

Ik bestel altijd bij mr Sushi maar dit keer zat er weinig smaak aan.. erg jammer want normaal is het erg lekker!

Hans Bravenboer
15 juni 2021

Het was zeer gevarieerd en erg lekker. Het zag er fraai uit!! Pluim voor de koks!!!!!

Anke Zuidema
13 juni 2021

Bestel gemak via de site, bezorging volgens afspraak. Heerlijke sushi, goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
13 juni 2021

Zoals altijd weer smullen!

Bokking
13 juni 2021

Gewoon heerlijk.

Alie
12 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd. En het smaakte heerlijk.

Eddy Exmann
12 juni 2021

Goed verzorgd, stond op tijd klaar, erg lekker en goede combi van soorten en smaken. Voordelig